Θανάσης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει στους Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 00:07 Θανάσης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει στους Μπακς

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παίξει και τη νέα σεζόν στους Μπακς

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει στους Μιλγουόκι Μπακς, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τα «Ελάφια».

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο εντάχθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς πριν από τέσσερα χρόνια, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2021.

Φέτος βγήκε στη free agency και σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια, ήλθε σε συμφωνία με τα «Ελάφια» για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μιλγουόκι.

Αυτός ήταν ο λόγος, άλλωστε, που αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής, επιστρέφοντας στις ΗΠΑ για τη νέα συμφωνία με τους Μπακς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σημείωσε πέρσι 1.4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ σε 37 αγώνες με τα «Ελάφια». Σε 164 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Νικς και τους Μπακς έχει 2.7 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μ.ό.

Στην διάρκεια της περασμένης σεζόν θυμίζουμε υπήρξαν αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα για την παρουσία τους στους Μπακς. 
 

 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση