Μαρία Σάκκαρη: Τα δάκρυα στην Ουάσινγκτον μετά την ήττα της στον τελικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 12:20 Μαρία Σάκκαρη: Τα δάκρυα στην Ουάσινγκτον μετά την ήττα της στον τελικό

Η Ελληνίδα τενίστρια θυμήθηκε πώς ήταν πριν από τέσσερις εβδομάδες και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην απονομή των τροπαίων στο 500άρι τουρνουά

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ήταν καλή στον τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον, έτσι η νίκη της Κόκο Γκοφ με 6-2, 6-3 ήρθε φυσιολογικά.

Όμως για την 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια η παρουσία της στο 500άρι τουρνουά αφήνει θετικό πρόσημο, τρεις νίκες επί των Φερνάντεζ, Κις και Πεγκούλα αναπτερώνουν τη ψυχολογία της για τη συνέχεια και με το Μasters του Μόντρεαλ να ακολουθεί.

Η Σάκκαρη πριν από ένα μήνα άφηνε από τον 1ο γύρο το Wimbledon, όπως και η Γκοφ βέβαια, τώρα έπαιξε σε τελικό και φέρνοντας αυτό στο μυαλό της δάκρυσε στην απονομή των τροπαίων.

«Είναι αρκετά απογοητευτικό, αλλά την ίδια στιγμή, πριν από ένα μήνα, δεν πιστεύαμε ότι θα ήμασταν εδώ. Ευχαριστώ λοιπόν» είπε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση