Ολυμπιακός: Η «ανταρσία» του Χουάνγκ, η στάση των Πειραιωτών και οι εξελίξεις που έρχονται με Εζέ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 09:38 Ολυμπιακός: Η «ανταρσία» του Χουάνγκ, η στάση των Πειραιωτών και οι εξελίξεις που έρχονται με Εζέ

Το ξαφνικό θέμα, με το αίτημα αποχώρησης του Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά και η προσπάθεια απόκτησης του Σαντιάγο Έζε -που φαίνεται πως οδεύει προς ολοκλήρωση, είναι τα δυο θέματα που έρχονται στην επικαιρότητα στον Ολυμπιακό, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας επί της Γκενκ.

Παρά το γεγονός πως δεσμεύεται γι’ ακόμη δύο χρόνια με συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ινμπόμ Χουάνγκ ζήτησε ξαφνικά να αποχωρήσει από την ομάδα, γεγονός που έχει κάνει έξαλλους τους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρα ενοχλημένοι από τη στάση του Κορεάτη και το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ. Ο Χουάνγκ έφτασε -παραμονές του αγώνα με την Γκενκ- στο σημείο να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα και να ταξιδέψει άρον άρον πίσω στην Κορέα, όπου και πλέον βρίσκεται

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής κεντρικός χαφ -που έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας με ενοχλήσεις στη μέση- ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε να αποχωρίσει από το club, έχοντας προφανώς κάποια πρόταση στα χέρια του. Ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος από τους Πειραιώτες, είτε φέρνοντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ (ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί πολύ περισσότερο).

Μετά και από την στάση του παίκτη, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αδιάλλακτος και διατεθημένος να του κάνει τη… ζωή δύσκολη.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός σπεύδει και κλείνει τον 22χρονο Αργεντίνο αμυντικό μέσο, Σαντιάγκο Έζε. Οι Πειραιώτες, όπως ισχυρίζονται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, είναι κοντά σε συμφωνία την ομάδα του ποδοσφαιριστή, για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ και θα παραχωρήσουν ένα ποσοστό 10% στους Αργεντινούς, σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλον σύλλογο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση