«Πέταξε» για Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ - Αλμέιδα: «Θα παίξουμε για την ιστορία μας και την οικογένεια του Μιχάλη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 10:39 «Πέταξε» για Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ - Αλμέιδα: «Θα παίξουμε για την ιστορία μας και την οικογένεια του Μιχάλη»

Το πρωΐ της Δευτέρας 14 Αυγούστου αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με προορισμό την Κροατία, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ θα δώσει την πρώτη “μάχη” της στα προκριματικά του Champions League, στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία και αναμένεται κατάμεστη.

Η ΑΕΚ “πέταξε” έτσι για το Ζάγκρεμπ μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να προετοιμαστεί για την κρίσιμη αναμέτρηση, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει μαζί του στην αποστολή, τους εξής ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσί, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πιζάρο.

Στο περιθώριο της αναχώρησης δε, ο Αλμέιδα δήλωσε τα εξής: «Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

 

 πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση