Ντινάμο Ζάγκρεμπ -ΑΕΚ 1-2: Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 23:25 Ντινάμο Ζάγκρεμπ -ΑΕΚ 1-2: Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή!

Με ένα σούπερ δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έφερε τούμπα το ματς στο Ζάγκρεμπ, νίκησε με 2-1 την Ντιναμό και την περιμένει τώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια για να τελειώσει την πρόκριση.

Μια ποδοσφαιρική νίκη δεν θα μπορούσε ποτέ να σβήσει ένα τραγικό γεγονός. Η ΑΕΚ πήρε όμως μεγάλο «διπλό» επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1) και θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα playoffs του Champions League μέσα στην OPAP Arena και να δώσει χαρά στην “οικογένειά” της, που πενθεί μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Ο Λιβάκοβιτς κράτησε σε… χαμηλά επίπεδα το σκορ για τους Κροάτες, που προηγήθηκαν μετά από μια αμφισβητούμενη φάση.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πως της λείπει ρυθμός (περίοδος που βρέθηκε πίσω στο σκορ), η ΑΕΚ θύμισε στην επανάληψη την ομάδα της περασμένης σεζόν κι έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη μέσα στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η Ένωση έκανε έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα playoffs του Champions League, την οποία και θέλει να σφραγίσει μέσα στο «σπίτι» της.

Σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα playoff του Champions του League την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 22-23 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 29-30/8.

Αν όμως οι Κροάτες καταφέρουν να αποκλείσουν την ΑΕΚ, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Κοπεγχάγη (Δανία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) στα play offs του Europa League. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 24 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 31/8.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση