ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0: Πρόκριση με μπροστάρη τον Ζίβκοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 23:02 ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0: Πρόκριση με μπροστάρη τον Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Χάιντουκ στην Τούμπα, με τους Σβάμπ και Ζίβκοβιτς(σκόραρε δις) να πετυχαίνουν τα γκολ για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, η οποία προκρίθηκε στα playoff του Conference League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» το σκορ στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβάμπ. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέλαβε την εκτέλεση, σε ένα πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα με ωραία ατομική προσπάθεια ο Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 20΄ο Κουλιεράκης σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι.

Η Χάιντουκ γενικότερα είχε ορισμένα ζητήματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και παρότι οι παίκτες των Κροατών δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, εν τέλη δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στα πρώτα 45 λεπτά.

Με αυτό τον τρόπο το 1-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ του.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λουτσέσκου έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0, ωστόσο στο Κωνσταντέλιας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ωραία σέντρα του Ζίβκοβιτς, με το δυνατό σουτ του Έλληνα ποδοσφαιριστή να πηγαίνει επάνω στον Λούσιτς.

Η Χάιντουκ γενικότερα στο χορτάρι έδειξε αρκετά μπερδεμένη και αρκετά επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια, κάτι που της στοίχησε.

Κάπως έτσι στο 78ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0, όταν ο Μπράντον έκλεψε τη μπάλα, πασάρε στον αμαρκάριστο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο εξτρέμ να πλασάρει με ηρεμία και να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας.

Ο ίδιος παίκτης έκανε λίγο αργότερα το 3-0, όταν στο 84΄εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Χάιντουκ, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και να καταλήγει στα δίχτυα των Κροατών για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.

Όπως είναι λογικό το γκολ αυτό έφερε ντελίριο στην Τούμπα, με όλο το γήπεδο να είναι στο πόδι.

Aπό εκεί και μετά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Χάιντουκ να προσπαθεί να βρει το γκολ της τιμής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ με το εμφατικό 3-0 «τιμώρησε» την Χάιντουκ, με τους «ασπρόμαυρους» να προκρίνονται στην επόμενη φάση του Conference League και συγκεκριμένα στα playoff της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (62′ Φιλίπε Σοάρες, 73′ Οντζόεφ), Νάρεϊ (62′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (78′ Μπράντον Τόμας).

Χάιντουκ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μουφί, Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ, Κροβίνοβιτς (57′ Ντόλτσεκ), Σιγκούρ, Σαχίτι (57′ Μπενραχού), Οφόε, Μλάκαρ, Λιβάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση