Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε το τραυματισμένο πόδι της: «Σαν να μεγαλώνει εξωγήινος»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 17:51 Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε το τραυματισμένο πόδι της: «Σαν να μεγαλώνει εξωγήινος»

Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε λίγο πριν ξεκινήσει τις προσπάθειές της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του άλματος επί κοντώ στη Βουδαπέστη και οι εξετάσεις της έδειξαν διάστρεμμα.

Η εικόνα από το πόδι της είναι μάλιστα… σοκαριστική, αφού ο αστράγαλός της έχει πρηστεί σε μεγάλο βαθμό, με την ίδια τη Στεφανίδη να προσπαθεί να το διακωμωδήσει στα social media.

 “χρυσή” Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες και έγραψε αστειευόμενη το εξής: «Νομίζω ότι μεγαλώνω έναν εξωγήινο μέσα στο πόδι μου».

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση