Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 09:19 Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης των Κόκκινων αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του.

Η αιτία όπως εξήγησε ήταν ο τραυματισμός στο χέρι του.

Στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ευχαρίστησε την παραγωγή και τους πρώην συμπαίκτες του για την εμπειρία.

Ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του στο Survivor και έγραψε: «Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον ΣΚΑΪ καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειριες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες!».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση