Μπράγκα – Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι και Παλάσιος η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 21:38 Μπράγκα – Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι και Παλάσιος η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε λίγη ώρα (23/08, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) απέναντι στην Μπράγκα, για το πρώτο παιχνίδι στα play off του Champions League και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του αγώνα της Πορτογαλίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε λοιπόν τους Παλάσιος και Μαντσίνι για τις θέσεις των εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας εκτός τους Βέρμπιτς και Μπερνάρ, με τον πρώτο να έχει αγωνιστεί βασικός στη Μασσαλία και τον δεύτερο να έχει σκοράρει στο πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ. “Ενδεκαδάτος” για ένα ακόμη ματς και ο Βαγιαννίδης στο δεξί άκρο της άμυνας του “τριφυλλιού”.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Σπόραρ.

Η ενδεκάδα της Μπράγκα

Ματέους, Φόντε και Νιακατέ, Βίκτορ Γκόμες, Μαρίν, Μουστράτι, Καρβάλιο, Όρτα, Μπρούμα, Πίτσι, νΑμπέλ Ρουίθ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση