ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λιβάι Γκαρσία και «τρέχει» για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 00:05 ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λιβάι Γκαρσία και «τρέχει» για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στη Super League 1, αλλά θα ακολουθήσει και η ρεβάνς με την Αντβέρπ στα play off του Champions League, όπου είναι τελικά πιθανό να αγωνιστεί και ο Λιβάι Γκαρσία.

Οι εξετάσεις του Λιβάι Γκαρσία έδειξαν ότι απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη ένα απλό τράβηγμα, γεγονός που μπορεί να του επιτρέψει να δώσει κανονικά το “παρών” στο ΑΕΚ – Αντβέρπ της OPAP Arena.

Ο επιθετικός της Ένωσης θα μείνει εκτός κόντρα στον Πανσερραϊκό και θα κάνει… αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα, για το παιχνίδι με τους Βέλγους, που θα κρίνει και την πρόκριση στους ομίλους του Chmapions League.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση