«Υπογράφει στη Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας – 12 εκατ. με μπόνους η μετεγγραφή» γράφουν οι Ολλανδοί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 20:09 «Υπογράφει στη Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας – 12 εκατ. με μπόνους η μετεγγραφή» γράφουν οι Ολλανδοί

Ο Τάσος Δουβίκας φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να πάρει μετεγγραφή για τη Θέλτα, σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα. Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία η Ουτρέχτη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ολλανδία, η Θέλτα έφτασε σε συμφωνία με την Ουτρέχτη για την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα. Η συμφωνία των δυο ομάδων για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό φέρεται να κλείνει με ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ, συν κάποια μπόνους.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο deal ολοκληρωθεί, τότε η πώληση του Τάσου Δουβίκα θα αποτελέσει τη μεγάλυτερη του ολλανδικού συλλόγου.

Να αναφέρουμε πως η Ουτρέχτη δεν θα χρειαστεί να ψάξει τον αντικαταστάτη του Δουβίκα με το συγκεκριμένο ποσό, καθώς διαθέτει στο ρόστερ της τους Λίντμπεργκ, Σόιντγενς και Ντεσκότ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Δουβίκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 19 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ουτρέχτης μέτρησε 77 συμμετοχές, συνοδευόμενες από 32 γκολ και επτά ασίστ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση