Άρης: Παραιτήθηκε μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα στην Stoiximan Super League ο Τερζής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 22:17 Άρης: Παραιτήθηκε μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα στην Stoiximan Super League ο Τερζής

Ο Άρης μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ο Τόλης Τερζής αποχωρεί

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί ο προπονητής Τόλης Τερζής.

Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τους «Κίτρινους» οι οποίοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Λαμία. Θυμίζουμε στην πρεμιέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη ενώ αποκλείστηκε νωρίς και από το Conference League. 

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την απόφαση του 51χρονου τεχνικού και μένει πλέον να φανεί αν αυτή θα γίνει δεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αυτή η εξέλιξη δεν προκαλεί εντύπωση καθώς δευτερόλεπτα μετά την ήττα από τη Λαμία και στη διάρκεια της συνέντευξης στα κανάλια COSMOTE ο Τόλης Τερζής έδειξε τις σκέψεις του καθώς σε ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να «γυρίσει» ο διακόπτης», απλά απάντησε… «θα δούμε».

Λίγη ώρα αργότερα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Σήμερα είναι η τελευταία φορά που ήμουν στην ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και της εύχομαι καλή συνέχεια».
 

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση