Μίλτος Τεντόγλου: Το έκανε ξανά - Νίκη με το τελευταίο άλμα στο Diamond League της Ζυρίχης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 10:08 Μίλτος Τεντόγλου: Το έκανε ξανά - Νίκη με το τελευταίο άλμα στο Diamond League της Ζυρίχης

Προσγειώθηκε στα 8,20 μέτρα.

Όταν ο Μίλτος Τεντόγλου είναι στον αγώνα, κανένας άλτης του μήκους δεν μπορεί να χαλαρώσει προτού ο παγκόσμιος πρωταθλητής βγει από το σκάμμα για έκτη φορά. Τους το θύμισε και στο Diamond League της Ζυρίχης όπου νίκησε με το τελευταίο του άλμα. 

Στην έκτη του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,20 μέτρα, για να πάρει την πρώτη θέση στο μήκος. Όπως είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όταν στο τελευταίο άλμα «πέταξε» στα 8,52 μ., αφήνοντας δεύτερο τον Γουέιν Πίνοκ, για να κερδίσει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που του έλειπε.

Ο 25χρονος πρωταθλητής προηγούνταν με 8,04 μ., από τη δεύτερη προσπάθεια. Όμως, έπεσε στην τρίτη θέση, όταν αρχικά ο Τατζάι Γκέιλ προσγειώθηκε στα 8,07 μ., στο τέταρτο άλμα και στη συνέχεια ο Αμερικανός Τζάριαν Λόσον έφτασε στα 8,05 μ., στην πέμπτη προσπάθεια. 

Όμως, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα του. Στο έκτο άλμα προσγειώθηκε στα 8,20 μ., για να αναδειχθεί νικητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση