Europa League: ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμαθαν αντιπάλους στους ομίλους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:44 Europa League: ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμαθαν αντιπάλους στους ομίλους

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της UEFA για το Europa League με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε λοιπόν στον πρώτο όμιλο του Europa League, μαζί με την αγγλική Γουέστ Χαμ, τη γερμανική Φράιμπουργκ και τη σερβική Μπάτσκα Τοπόλα.

Δύσκολη κλήρωση και για την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο του Europa League, μαζί με τον Άγιαξ από την Ολλανδία, τη Μαρσέιγ από τη Γαλλία και την Μπράιτον από την Αγγλία.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο, την ισπανική Βιγιαρεάλ, τη γαλλική Ρεν και τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ.

Οι όμιλοι του Europa League

Όμιλος Α

Γουέστ Χαμ

Ολυμπιακός

Φράιμπουργκ

Μπάτσκα Τοπόλα

Όμιλος Β

Άγιαξ

Μαρσέιγ

Μπράιτον

AEK

Όμιλος C

Ρέιντζερς

Ρεάλ Μπέτις

Σπάρτα Πράγας

Άρης Λεμεσού

Όμιλος D

Αταλάντα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στουρμ Γκρατς

Ράκοβ

Όμιλος E

Λίβερπουλ

ΛΑΣΚ

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

Τουλούζ

Όμιλος F

Βιγιαρεάλ

Ρεν

Μακάμπι Χάιφα

Παναθηναϊκός

Όμιλος G

Ρόμα

Σλάβια Πράγας

Σέριφ Τιρασπόλ

Σερβέτ 

Όμιλος H

Λεβερκούζεν
Καραμπάγκ

Μόλντε
Χέκεν

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση