Αυτό είναι το μεγαλύτερο - κυριολεκτικά - όνομα ποδοσφαιρικής ομάδας: Σκέτος γλωσσοδέτης με 74 γράμματα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:03 Αυτό είναι το μεγαλύτερο - κυριολεκτικά - όνομα ποδοσφαιρικής ομάδας: Σκέτος γλωσσοδέτης με 74 γράμματα!

Η La Liga θα διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας με το μεγαλύτερο όνομα στον κόσμο, δηλαδή της… Clwb Pel Droed Llanfair­pwllgwyngyll­gogery­chwyrn­drobwll­llan­tysilio­gogo­goch

Λοιπόν το ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής. Αυτό που θα γράψουμε παρακάτω όντως έτσι λέγεται. Ούτε δηλαδή το πληκτρολόγιο μας κόλλησε και πατιούνται πλήκτρα από… μόνα τους, ούτε γράφουμε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ (ποτέ εν ώρα εργασίας). Και αφού τα ξεκαθαρίσαμε, ιδού: Clwb Pel Droed Llanfair­pwllgwyngyll­gogery­chwyrn­drobwll­llan­tysilio­gogo­goch. Να το πλήρες όνομα του κλαμπ από την Ουαλία που αποφάσισε να σπονσοράρει η La Liga! Για τους φίλους, Llanfairpwll.

Τι τους έπιασε εκεί στο ανώτατο όργανο του επαγγελματικού ισπανικού ποδοσφαίρου και αποφάσισαν να επενδύσουν σε μια εντελώς άγνωστη ομάδα με όνομα-γλωσσοδέτη με χορηγία ενός έτους στη φανέλα;

Είναι στο πλαίσιο διαφημιστικών κινήσεων που κάνουν για να προωθήσουν το νέο logo της La Liga. Η βόρεια Ουαλία είναι μια από τις αγορές που τους ενδιαφέρει να έχουν «άκρες», οπότε τσακ-μπαμ κανονίστηκε η δουλειά.

Ενώνοντας το δρόμο τους με την ομάδα με το μεγαλύτερο όνομα στον κόσμο, αποκτούν επίσης ένα πάτημα για να προμοτάρουν το ισπανικό πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν ως το «μεγαλύτερο στον κόσμο»,

«Αυτή η συμφωνία με τη La Liga ενισχύει τον επαγγελματισμό στο σύλλογό μας και ξέρω καλά πως τα παιδιά ανυπομονούν να φορέσουν τη νέα φανέλα. Πρόκειται για μια εξαιρετική χορηγία, η καλύτερη που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας και η οποία μας επιτρέπει να βελτιωθούμε εντός και εκτός γηπέδων», δήλωσε από μεριάς η πρόεδρος της Llanfairpwll, Σαμάνθα Τζόουνς-Σμιθ. Win/win η φάση, τουτέστιν.

Πηγή: intronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση