Ίντερ – Μίλαν 5-1: Την ταπείνωσε στο ντέρμπι και έμεινε μόνη στην κορυφή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 21:41 Ίντερ – Μίλαν 5-1: Την ταπείνωσε στο ντέρμπι και έμεινε μόνη στην κορυφή

Η Ίντερ έγινε… εφιάλτης για την Μίλαν. Οι “νερατζούρι”  ήταν συγκλονιστικοί στο «Derby della Madonnina» επικρατώντας με το απίστευτο 5-1 στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, έκανε το 4/4 στη Serie A και συνεχίζει μόνη πρώτη!

Η Ιντερ ήταν η θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Serie A, καθώς συνέτριψε 5-1 τη Μίλαν, πέτυχε το «4 στα 4» και έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μία κοντινή προβολή του Μχιταριάν, μετά από σουτ του Ντιμάρκο, μόλις στο 5′, άνοιξε το δρόμο για τους «νερατζούρι», για να ακολουθήσει ένας «κεραυνός» του Τιράμ στο 38΄ που διαμόρφωσε το 2-0 του ημιχρόνου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ντέρμπι και μείωσαν στο 57΄ με τον Ραφαέλ Λεάο, αλλά το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μχιταριάν στο 69΄ ουσιαστικά «καθάρισε» το ντέρμπι.

Οι «ροσονέρι» έδειξαν να το… παρατάνε και η Ιντερ, με πέναλτι που κέρδισε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και αξιοποίησε ο Τσαλχάνογλου (79΄) και γκολ του Φρατέζι στις καθυστερήσεις (από ασίστ του Μχιταριάν), έδωσε διαστάσεις ιστορικού θριάμβου στη νίκη της.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση