ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Ισοπαλία μέσω VAR στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 23:03 ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Ισοπαλία μέσω VAR στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο φινάλε, αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ του Ντεσπόντοφ, “χαλώντας” το ντεμπούτο του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο εξαιρετικός στημένος Άρης του Άκη Μάντζιου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε στο ντεμπούτο του, ωστόσο το VAR ακύρωσε το γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς υπήρχε νωρίτερα οφσάιντ.

Το αποτέλεσμα μόνο θετικό δεν είναι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε ακόμα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και έμεινε από νωρίς πίσω στη μάχη του τίτλου.

Ο αγώνας

Με δεκάλεπτο πίεσης και κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ, άρχισε το ματς. Ο «Δικέφαλος» διατήρησε την υπεροχή στον πρώτο ημίχρονο, με τον Αρη να κλείνει διαδρόμους και να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στην πρώτη από αυτές, στο 3ο λεπτό, ο Μορόν έπιασε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Κοτάρσκι. Στο 16ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας θέλησε να “κρεμάσει” από μακριά τον Κουέστα, ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», όμως, δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Με σέντρα-σουτ το 22ο λεπτό, ο Μορόν απείλησε ξανά για τον Αρη, αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε την μπάλα. Στο 35’ κεφαλιά από τον Εκόνγκ δεν βρήκε στόχο για τον ΠΑΟΚ (η προσπάθεια κατέληξε σε κόρνερ) και οκτώ λεπτά αργότερα, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από κεφαλιά του Ντουκουρέ για τους φιλοξενούμενος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Ζίβκοβιτς σούταρε στην εστία και ο Κουέστα έσωσε σωτήρια για τους «κιτρινόμαυρους».

Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 81ο λεπτό, όταν ο Αρης απείλησε με τον Κάρσλον, με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 84ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Ντεσπόντοφ, το γκολ, ωστόσο, με υπόδειξη από το VAR για οφσάιντ, ακυρώθηκε λίγο αργότερα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), A. Ζίβκοβιτς, Τάισον (90’ Μουργκ), Σαμάτα (72’ Μπράντον)

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Βερστράτε (90’+ Πάρντο), Ντουκουρέ (68’ Βέλεθ), Ρουπ (68’ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (68’ Σαμόρα), Κάρλσον (90’+ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση