Ολυμπιακός για Μπραζντέικις: Τα δίνει όλα για να κλείσει τη μεταγραφή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 13:12 Ολυμπιακός για Μπραζντέικις: Τα δίνει όλα για να κλείσει τη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα έναν παίκτη για να ολοκληρώσει το ρόστερ του, με τους Πειραιώτες να φουλάρουν για την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ της Ζαλγκίρις, Ίγκνας Μπραζντέικις.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Euroleague, ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για να “κλείσει” το ρόστερ του με την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο αριστερόχειρας Λιθουανός περιφερειακός είχε συμβόλαιο με τη Ζαλγκίρις και έχει απασχολήσει και πριν μερικές εβδομάδες τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Λιθουανούς, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση κι ο παίκτης να μετακομίσει από τη Zalgirio Arena στο ΣΕΦ.

Ο Μπραζντέικις αποτελεί την πρώτη μεταγραφική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την τελευταία θέση της περιφέρειας και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να τον αποκτήσει.

Την περσινή σεζόν, ο Ίγκνας Μπραζντέικις είχε 11.6 πόντους (31.3% στο τρίποντο), 2.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 22’24” συμμετοχής στη Ζαλγκίρις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση