ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα Τέμπη: «24 χρόνια μετά και είστε εδώ, με την μνήμη πιο δυνατή από ποτέ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 10:37 ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα Τέμπη: «24 χρόνια μετά και είστε εδώ, με την μνήμη πιο δυνατή από ποτέ»

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τη “μαύρη” επέτειο των οπαδών της ομάδας, καθώς συμπληρώθηκαν σήμερα (04/10), 24 ολόκληρα χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη.

Έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη το 1999 και ο “Δικέφαλος του Βορρά” έκανε μία συγκινητική σχετική ανάρτηση στα social media, προς τιμήν τους. 

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

24 χρόνια μετά και είστε εδώ. Δίπλα μας στην κερκίδα. Για πάντα στην καρδιά, το μυαλό και την ψυχή μας. Με την μνήμη πιο δυνατή από ποτέ.

Κυριάκο, Χριστίνα, Αναστάσιε, Χαράλαμπε, Γιώργο, Δημήτρη θα είστε για πάντα ο φάρος μας και θα μας οδηγείτε. Όπως κάνετε από εκείνο το μαύρο βράδυ του 1999. Αθάνατοι!

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση