Γιάννης Ιωαννίδης: Τελευταίο αντίο σήμερα στον «ξανθό» – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στο Αλεξάνδρειο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 09:19 Γιάννης Ιωαννίδης: Τελευταίο αντίο σήμερα στον «ξανθό» – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στο Αλεξάνδρειο

Το τελευταίο αντίο θα πει σήμερα όλη η φίλαθλη Ελλάδα στον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος θα κηδευτεί στον τόπο του, στην Θεσσαλονίκη.

Η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη θα είναι από το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο και θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, προτού ταφεί στο κοιμητήριο της Θέρμης.

Ο χώρος του μπάσκετ τίμησε τη μνήμη του θρυλικού προπονητή και την Πέμπτη, στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στην Βούλα, όπου έμενε ο Γιάννης Ιωαννίδης. 

Στην κεντρική εκκλησία τους Βούλας, τον Άγιο Ιωάννη το «παρών» έδωσαν δυο μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, με τις οποίες συνεργάστηκε στις θρυλικές ομάδες που “έχτισε” σε Άρη και Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ανάμεσα σε πολλούς άλλους, τον “Ξανθό” τίμησαν ακόμα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής (παίκτες του στην εθνική ομάδα που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες) ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Ηλίας Ζούρος.

Στεφάνια απέστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ξεχωριστό στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για το λαϊκό προσκύνημα

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση