Ο Τεντόγλου στην τελική τριάδα για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 13:36 Ο Τεντόγλου στην τελική τριάδα για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη

Μαζί με δύο… θηρία, ο Μίλτος Τεντόγλου διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή του στίβου στην Ευρώπη για το 2023.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε την τελική τριάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς στην ήπειρο.

Σε αυτή την τριάδα συγκαταλέγεται ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους συμπληρώνει την τριάδα δίπλα από δύο κατόχους παγκοσμίων ρεκόρ.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις και ο Τζέικομπ Ινγκεμπρίγκτσεν ήταν δεδομένο πως θα ήταν οι δύο από τους τρεις και ψάχναμε τον τρίτο, ο οποίος τελικά είναι ο Ελληνας πρωταθλητής.

Το όνομα του νικητή, όπως και των νικητών στις υπόλοιπες κατηγορίες, θα ανακοινωθεί στις 21 Οκτωβρίου, στο γκαλά της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που θα γίνει στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση