Εθνική ποδοσφαίρου: Κλήθηκε εκτάκτως ο Δημήτρης Γούτας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 20:23 Εθνική ποδοσφαίρου: Κλήθηκε εκτάκτως ο Δημήτρης Γούτας

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε εκτάκτως τον Δημήτρη Γούτα στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου, για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία, στα προκριματικά του Euro 2024.

O Παντελής Χατζηδιάκος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και ο τραυματισμός του φέρνει στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου τον Δημήτρη Γούτα, ως αντικαταστάτη του, για τους αγώνες με Ιρλανδία (13.10, 21:45, Aviva Stadium – Δουβλίνο) και Ολλανδία (16.10, 21:45, OPAP Arena). στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024

Ο Ουρουγουανός προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του επέλεξαν τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Κάρντιφ, ο οποίος και πραγματοποιεί μια γεμάτη σεζόν με 11 συμμετοχές και ένα τέρμα στην Championship.

Ο Δημήτρης Γούτας έχει τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Θα ταξιδέψει κατευθείαν από το Κάρντιφ στο οποίο και βρίσκεται μέχρι το Δουβλίνο, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιρλανδία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση