Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Σίκμα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 19:03 Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Σίκμα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Τη Δευτέρα (30/10) στο ΣΕΦ η κόντρα αιωνίων

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα (30/10) τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα αφού δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Το πρώτο φετινό ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στον τελικό του Super Cup, σε ουδέτερο γήπεδο, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα. Το δεύτερο ήταν στην πρεμιέρα της Euroleague, στο ΟΑΚΑ, με τους Πειραιώτες να παίρνουν και πάλι τη νίκη αλλά στην παράταση.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα για το τρίτο ντέρμπι αιωνίων στη φετινή σεζόν, στο ΣΕΦ αυτή τη φορά, με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να υπολογίζει στους ΜακΚίσικ και Σίκμα. Ο πρώτος ήταν για τελευταία φορά διαθέσιμος στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Euroleague και από τότε είναι εκτός δράσης έχοντας χτυπήσει στο γόνατο.

Ο δεύτερος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά και να αγωνιστεί, με τον Μπαρτζώκα να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς τους δύο.

Πηγή: Newsbeast

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση