Αρίνα Σαμπαλένκα – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Εφιαλτική πρεμιέρα στα WTA Finals

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 14:49 Αρίνα Σαμπαλένκα – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Εφιαλτική πρεμιέρα στα WTA Finals

Ήττα με… κάτω τα χέρια για την Μαρία Σάκκαρη από της Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-0 σετ, στην πρεμιέρα των WTA Finals.

Δεν της πήγε τίποτα καλά, πήρε μόλις ένα game και η ήττα ήρθε… φυσιολογικά. Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Αρίνα Σαμπαλένκα και έχασε με 2-0 σετ (6-0, 6-1) στην πρεμιέρα της στα WTA Finals

Η Μαρια Σάκκαρη δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή τη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νο 9 στον κόσμο) ήταν συναισθηματικά φορτισμένη κατά τη διάρκεια του δευτέρου σετ, όταν και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα να λειτουργήσει απέναντι στην Λευκορωσίδα (νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη).

Πλέον, η Σάκκαρη θα κληθεί να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου κόντρα σε Ριμπάκινα και Πεγκούλα. Η Αμερικανίδα νωρίτερα είχε νικήσει 2-0 την τενίστριας από το Καζακστάν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση