Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το ντέρμπι! Με κόσμο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 18:28 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το ντέρμπι! Με κόσμο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Αντώνη Μελισσινό, η απόφαση για την ερυθρόλευκη έφεση για τις τύχες του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που διεκόπη, θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (03.11) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τις τύχες του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη -μετά από ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Για πάνω από 2,5 ώρες, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός, άκουγε τις θέσεις των δυο ομάδων κι έδωσε προθεσμία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (06.11).

Επίσης, υπήρξε και διευκρίνηση ότι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική της Super League), το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου, καθώς έχει διαφοροποιηθεί το άρθρο 24 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση