Φερνάντο Σάντος για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχαμε στενή προσωπική σχέση, αλλά δεν έχουμε μιλήσει από τότε που έφυγα από το Κατάρ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 18:23 Φερνάντο Σάντος για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχαμε στενή προσωπική σχέση, αλλά δεν έχουμε μιλήσει από τότε που έφυγα από το Κατάρ» Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ένα από τα θέματα για τα οποία ο Φερνάντο Σάντος μίλησε -σε συνέντευξή του στην “Abola”– είναι οι σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίες έφτασαν στο… χειρότερο σημείο κατά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στους αγώνες του Μουντιάλ του Κατάρ με την Ελβετία και το Μαρόκο, γεγονός που έφερε ρήξη στις σχέσεις του με τον “CR7”.

«Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που γυρίσαμε από το Κατάρ. Είχαμε μια πολύ στενή αθλητική και προσωπική σχέση. Αυτό που συνέβη δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ήταν μια τεχνική απόφαση. Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 πέρασε έξι τρομερούς μήνες, ψυχικά και σωματικά. Ξεκίνησε με εκείνη την ατυχία που βρήκε αυτόν και την οικογένειά του και που κανείς μας δεν θα θέλει να ζήσει (σ.σ: ο θάνατος του ενός από τους δύο δίδυμους γιους).

Εκείνη η στιγμή τον επηρέασε πολύ και μετά υπάρχει το αθλητικό κομμάτι. Δεν έπαιξε στην προετοιμάσια και ήταν χωρίς προπόνηση. Δεν είχα ρυθμό αγώνα. Αν μου συνέβαινε σήμερα, θα έκανα το ίδιο. Σκέφτηκα ότι στρατηγικά ήταν η καλύτερη απόφαση. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά η ομάδα έρχεται πρώτη. Θα μπορούσε να είχε μπει ως αλλαγή απέναντι στην Ελβετία, αλλά το παιχνίδι πήγε τόσο καλά που στο επόμενο παιχνίδι δεν είχε νόημα να αλλάξω την ομάδα

Την ημέρα του παιχνιδιού, το πρωί, όταν πήγα να του εξηγήσω ότι δεν θα παίξει και γιατί δεν θα παίξει, με παρεξήγησε. Καταλαβαίνω την αντίδρασή του. Από την πλευρά μου, η σχέση είναι το ίδιο και μου είναι ακόμα σαν γιος ή μικρός αδερφός».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση