Η Εθνική ποδοσφαίρου μαθαίνει έδρα για τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 11:55 Η Εθνική ποδοσφαίρου μαθαίνει έδρα για τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024 (φωτο intime)

Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου θα μάθει το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11, 13:00, ΕΡΤ SPORTS) την έδρα του τελικού των μπαράζ του Nations League που μπορεί να δώσει στη γαλανόλευκη την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Η Εθνική ποδοσφαίρου τα πήγε περίφημα στα προκριματικά του Euro 2024 αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση, καθώς βρέθηκε σε έναν όμιλο “φωτιά” με την παρουσία της Γαλλίας και της Ολλανδίας.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι. Αυτή η ευκαιρία θα της δοθεί μέσω των αγώνων μπαράζ στο Nations League τον Μάρτιο.

Ο αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό είναι το Καζακστάν, το οποίο θα αντιμετωπίσει στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου.

Εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει το καθήκον του, θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό από το ζευγάρι Γεωργίας – Λουξεμβούργου που θα συγκρουστεί στον άλλο ημιτελικό.

Σήμερα (23/11, 13:00) η γαλανόλευκη θα μάθει την έδρα του τελικού, αν δηλαδή θα παίξει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια ή θα πρέπει να ταξιδέψει στην Τιφλίδα ή στο Λουξεμβούργο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση