Super League 1: Ποιοι είναι οι 10 αγώνες που θα παίξουν χωρίς κόσμο οι Big 5

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 16:34 Super League 1: Ποιοι είναι οι 10 αγώνες που θα παίξουν χωρίς κόσμο οι Big 5

Δείτε τις αναμετρήσεις που θα δώσουν οι διεκδικητές του τίτλου χωρίς την παρουσία θεατών μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου

Ένας ολόκληρος γύρος, αλλά και τα πλέι οφ υπάρχουν μπροστά μας στη Super League 1 ωστόσο με τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δημιουργούνται νέες συνθήκες οι οποίες και θα έχουν ισχύ μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου.

Αν και από τη διατύπωση του κυβερνητικού εκπροσώπου αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο το αν στην απαγόρευση παρουσίας θεατών στους αγώνες περιλαμβάνονται και οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου (αλλά ακολούθησε διευκρίνιση που εξηγούσε ότι το μέτρο ισχύει και για τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου ομάδων της Super League 1), μένοντας στο πρωτάθλημα της Super League 1, υπάρχουν «κερδισμένοι» και «χαμένοι» από την συγκεκριμένη απόφαση.
 

 

Για παράδειγμα ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα δώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο, αλλά θα παίξει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις έδρες τους. Επίσης η ΑΕΚ έχει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
 

 

Ο τρίτος ΠΑΟΚ μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου υποδέχεται το πρώην ΠΟΚ στην Τούμπα και πηγαίνει μόνο στην έδρα του συμπολίτη Άρη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο άδειο Καραϊσκάκη, όμως θα παίξει χωρίς κόσμος σε Λεωφόρο, Τούμπα, Βικελίδης...
 

 

Τέλος ο 5ος Άρης στο διάστημα της απαγόρευσης υποδέχεται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά αντιθέτως δεν είναι προγραμματισμένο να επισκεφτεί την έδρα κάποιας εκ των ομάδων που προπορεύονται στη βαθμολογία.
 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Big-5 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου:

Παναθηναϊκός
Εντός: ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Λαμία

 

Εκτός: Ατρόμητος, Βόλος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός

ΑΕΚ

Εντός: Βόλος, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Κηφισιά

Εκτός: Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ
Εντός: ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ
 

 

Εκτός: Αστέρας Τρίπολης, Κηφισιά, Άρης, Ατρόμητος, Βόλος

Ολυμπιακός
Εντός: Ατρόμητος, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ

Εκτός: Πανσερραϊκός, Λαμία, Κηφισιά, Άρης, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

Άρης
Εντός: ΟΦΗ, Λαμία, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός,

Εκτός: Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση