Super League: Στον αέρα οι αγώνες του Σαββατοκύριακου – Δηλώνουν πάλι κώλυμα οι διαιτητές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 11:15 Super League: Στον αέρα οι αγώνες του Σαββατοκύριακου – Δηλώνουν πάλι κώλυμα οι διαιτητές (φωτο intime)

Οι διαιτητές της Super League δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω. Οι ρέφερι δεν έχουν δει τα αιτήματα τους να ικανοποιούνται και θα δηλώσουν κώλυμα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι διαιτητές της Super League επιμένουν στην αποχή τους και αναμένεται να δηλώσουν εκ νέου κώλυμα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου να βρίσκονται στον αέρα.

Το μήνυμα που έφτασε σε όλους τους ρέφερι και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας, τους καλεί να δηλώσουν το κώλυμά τους μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) στις 14:00 για τυπικούς λόγους και σε περίπτωση που υπάρχει θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματά τους, τότε θα επανεξετάσουν τη στάση τους μέσω ψηφοφορίας.

Αναλυτικά  το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές”.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση