ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2: Αήττητος και καλύτερος τερμάτισε στον όμιλο ο δικέφαλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 21:56 ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2: Αήττητος και καλύτερος τερμάτισε στον όμιλο ο δικέφαλος

O ΠΑΟΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ελσίνκι, ωστόσο η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με σκορ 4-2 και τερμάτισε χωρίς ήττα στον όμιλο της, έχοντας 5 νίκες σε 6 παιχνίδια για Conference League. Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τόμας Μούργκ και Τοΐβιο με αυτογκόλ σημείωσαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν όταν στο 6ο λεπτό ο Ραντούλοβιτς με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μιχαηλίδης στο 15ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι των Φινλανδών, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 ούτε στο 32ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή της Ελσίνκι, με το σουτ του Έλληνα ποδοσφαιριστή να περνά αρκετά πάνω από την εστία.

Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση, όταν μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Μειτέ έστρωσε στον Οζντόεφ, με τον Ρώσο μέσο να πλασάρει ψύχραιμα για το 1-1 των γηπεδούχων.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Ότι δεν έγινε στο πρώτο μέρος, έγινε στο δεύτερο, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν το 2-1 στο 47΄, όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπειτα από φάση διαρκείας κατάφερε να σκοράρει το γκολ που δεν μπόρεσε να βάλει στο πρώτο μέρος.

Μάλιστα στο 53΄οι παίκτες των γηπεδούχων κατάφεραν να πετύχουν και 3ο γκολ, με τον Τοΐβιο στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, μια εξέλιξη που επί της ουσίας «τελείωσε» την αναμέτρηση.

Από εκεί και μετά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ο ΠΑΟΚ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, με τον Τόμας Μούργκ μάλιστα να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, αφού στο 85΄ ο Αυστριακός μέσος με ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον Μάενπαα για το 4-1 της ομάδας του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ελσίνκι με τον Χετεμαϊ μείωσε σε 4-2, σκορ που ήταν και το τελικό στο παιχνίδι.

Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ 16
Άιντραχτ 9
Αμπερντίν 6
Ελσίνκι 2

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση