Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς σε ευρωπαϊκό όμιλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 22:59 Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς σε ευρωπαϊκό όμιλο

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στην Ευρώπη, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που συγκέντρωσε 16 βαθμούς σε ευρωπαϊκό όμιλο. Αήττητος στο Conference League ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία ανεπανάληπτη πορεία στους ομίλους του Conference League. Ο Δικέφαλος του Βορρά τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του, μετρώντας 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.

Με 16 βαθμούς, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μάζεψε 16 βαθμούς, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε απευθείας στους “16” του Conference League, έχοντας νικήσει δύο φορές την ισχυρή Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ελσίνκι και έχοντας παραχωρήσει έναν βαθμό στην Αμπερντίν στην Τούμπα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση