Βαθμολογία Super League: Πέρασε πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 22:35 Βαθμολογία Super League: Πέρασε πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

O ΠΑΟΚ πέρασε πρώτος στην βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του με 4-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και «έπεσε» στην δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία της Super League, με το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου να φτάνει τους 32 πόντους, μετά την εκτός έδρας νίκη του με το ευρύ 4-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός που βρισκόταν μέχρι πρότινος στην κορυφή, γνώρισε μια ήττα μαχαιριά στο Περιστέρι από τον εξαιρετικό Ατρόμητο και περιορίστηκε στην 2η θέση, με κίνδυνο το τέλος της 14ης αγωνιστικής να τον βρει ακόμα χαμηλότερα.

Παιχνίδι λιγότερο έχουν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, με την Ένωση να αγωνίζεται την Δευτέρα(18/12) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ από την πλευρά τους οι Πειραιώτες δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η βαθμολογία της Super League

  1. ΠΑΟΚ 32
  2. Παναθηναϊκός 31
  3. ΑΕΚ 30
  4. Ολυμπιακός 28
  5. Άρης 23
  6. Αστέρας Τρίπολης 17
  7. Λαμία 16
  8. ΟΦΗ 15
  9. Ατρόμητος 15
  10. Βόλος 14
  11. Πανσερραϊκός 13
  12. Κηφισιά 11
  13. Παναιτωλικός 9
  14. ΠΑΣ Γιάννενα 8

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση