Παναθηναϊκός: Η εταιρεία του Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «πράσινων»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 18:18 Παναθηναϊκός: Η εταιρεία του Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «πράσινων»

H συνδρομητική πλατφόρμα του «Mr. Survivor» έχει στόχο να προβάλει τα ματς του Φατίχ Τερίμ στην χώρα του

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό μετά από 2,5 χρόνια και η διαδοχή του από τον Φατίχ Τερίμ. Μια εξέλιξη που προέκυψε από τα ΜΜΕ της Τουρκίας και όσα περνάει η ώρα βγαίνουν ακόμα περισσότερες ειδήσεις στην επιφάνεια.

Ο 70χρονος τεχνικός είναι το μεγαλύτερο όνομα προπονητή στην πατρίδα του και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστροφή του στους πάγκους. Σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μουσταφά Γκιοκσέλ, ο οποίος «συνέδεσε» τον Παναθηναϊκό με τον Τάσο Μπακασέτα, η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα EXXEN, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αναμετρήσεων του Τριφυλλιού.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος η εταιρεία του... Mr. Survivor έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση