Προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για το ματς του Λιγκ Καπ του βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 15:05 Προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για το ματς του Λιγκ Καπ του βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό (φωτο intime)

Είναι το παιχνίδι στο οποίο προκλήθηκαν τα επεισόδια που οδήγησαν στο θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρουσιάζεται να έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ σχετικά με το ματς του Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για την αναμέτρηση στην οποία προκλήθηκαν σφοδρά επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη που οδήγησαν στον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με ναυτική φωτοβολίδα.

Το παιχνίδι είχε σταματήσει στο 1-0 σετ υπέρ του Ολυμπιακού και στο 18-11 υπέρ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχιστεί το ματς, με το σκορ στο 0-0 στο δεύτερο σετ, όπως εξάλλου προβλέπει και ο κανονισμός της Λίγκας σε περίπτωση διακοπής αγώνα. Πρωτόδικα οι Πειραιώτες έχουν χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Τώρα, φέρεται να στρέφονται στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθούν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Ωστόσο, αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ, τότε ο Παναθηναϊκός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καταθέσει κι εκείνος προσφυγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση