Απίθανο ράλι στο ελληνικό πρωτάθλημα πινγκ – πονγκ και πόντος «που αλλάζει τις παραμέτρους του αθλήματος»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 16:29 Απίθανο ράλι στο ελληνικό πρωτάθλημα πινγκ – πονγκ και πόντος «που αλλάζει τις παραμέτρους του αθλήματος»

Ο Ντμίτρι Οβτσάροφ, άλλοτε νούμερο ένα στον κόσμο, έδειξε το ταλέντο του – Δείτε βίντεο

Το πινγκ – πονγκ κατά καιρούς προσφέρει απλόχερα σπουδαίο θέαμα αφού ο συνδυασμός ταχύτητα και τεχνικής είναι τέτοιος που δημιουργεί τεράστια ένταση στη διάρκεια ενός αγώνα και δημιουργεί φάσεις όπου οι αθλητές καλούνται να δείξουν το ταλέντο και την ευρηματικότητά τους.

Μια τέτοια φάση, λοιπόν, που έλαβε χώρα στο κυριακάτικο (7/1) ματς του Ντιμίτρι Οβτσάροφ του Ολυμπιακού και του Σταύρου Βρεττάκου του Άρη Νικαίας για το πρωτάθλημα της Α1 του πινγκ – πονγκ που διεξήχθη στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα από μια ανάρτηση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε και ως τον πόντο της χρονιάς στο μήνυμά της στα social media και σημείωσε πως ο άσος των «ερυθρολεύκων» άλλαξε τις παραμέτρους του παιχνιδιού.

Ο Οβτσάροφ κρατούσε την τύχη του στα χέρια του για να πάρει τη νίκη και στο match-ball βλέποντας πόσο επιθετικός είναι ο αντίπαλός του αναγκάστηκε να πάρει… βάθος με αποτέλεσμα να πάει πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Ο Γερμανός Ολυμπιονίκης, άλλοτε νούμερο ένα παίκτης στον κόσμο με τεράστιες διακρίσεις στο παλμαρέ του, έβγαζε τη μια άμυνα μετά την άλλη στα χτυπήματα του Βρεττάκου και στο τέλος πήδηξε ξανά μπροστά από τις πινακίδες και με καρφί «τέλειωσε» το ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση