Το επετειακό σήμα της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 20:33 Το επετειακό σήμα της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου

Η ΑΕΚ παρουσίασε στον κόσμο το επετειακό σήμα του συλλόγου για τα 100 χρόνια της ομάδας, με την Ένωση μέσα από το κανάλι της στο Youtube να κάνει τα αποκαλυπτήρια.

Η ΑΕΚ με ένα πολύ εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό video στο επίσημο κανάλι της στο Youtube, έκανε γνωστό το σήμα της ομάδας για τα 100 χρόνια ιστορίας της, με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά όμορφο.

Συγκεκριμένα η Ένωση στις 13/04/24 συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας από την ίδρυση της, με την ομάδα ποδοσφαίρου όπως είναι λογικό να φτιάχνει ένα έμβλημα ειδικά αφιερωμένο γι αυτό το γεγονός.

Στο video που δημοσιεύτηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίζονται θρύλοι της ομάδας που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τον σύλλογο, με τελευταίο σταθμό φυσικά το νταμπλ της περασμένης περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, ήταν το τελευταίο χρονικά που παρουσίασε το επετειακό του σήμα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό σύντομα θα παρουσιάσει και φανέλες αφιερωμένες σε αυτό το ιστορικό γεγονός.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση