Διέρρηξαν το σπίτι του Στίβεν Τσούμπερ: Πήραν ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:35 Διέρρηξαν το σπίτι του Στίβεν Τσούμπερ: Πήραν ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ. Άγνωστοι μπούκαραν στο σπίτι του και του πήραν ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ο Στίβεν Τσούμπερ δεν βρισκόταν στο σπίτι του. Το απόγευμα της Δευτέρας (15/1), ο Ελβετός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο διαμέρισμα στη Γλυφάδα και το βρήκε αναστατωμένο.

Οι ληστές έχουν παραβιάσει την πόρτα του ισόγειου σπιτιού του 33χρονου ποδοσφαιριστή και του άρπαξαν τέσσερα ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 16.000 ευρώ.

Στο περιθώριο της έρευνας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζήτησαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση