Ραντεβού ΠΣΑΠΠ με τον Γιάννη Βρούτση για τις οφειλές σε πρώην παίκτες των Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:13 Ραντεβού ΠΣΑΠΠ με τον Γιάννη Βρούτση για τις οφειλές σε πρώην παίκτες των Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών, Γιώργο Μπαντή, είχε η πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του προέδρου του ΠΣΑΠΠ, αναφορικά με την μη εξόφληση δεδουλευμένων σε πρώην ποδοσφαιριστές του Αρη και του ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι υπάρχει εν ισχύ νόμος του 2007, βάσει του οποίου πρέπει να αποζημιωθούν από την Πολιτεία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΣΑΠΠ, προγραμματίστηκε συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τον Γιώργο Μπαντή, την επόμενη Παρασκευή (2/2, 13:00) στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, προκειμένου να συζητηθεί και να βρεθεί λύση στο ζήτημα, το οποίο ταλανίζει εδώ και χρόνια αρκετούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση