Ολυμπιακός – Ίντερ 0-0(6-5 πέναλτι): Ιστορική πρόκριση στους «16» του Youth League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 18:07 Ολυμπιακός – Ίντερ 0-0(6-5 πέναλτι): Ιστορική πρόκριση στους «16» του Youth League

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε 6-5 στα πέναλτι(0-0 η κανονική διάρκεια) της Ίντερ, με τους «ερυθρόλευκους» να προκρίνονται στην φάση των «16» του Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ στην κανονική διάρκεια απέναντι στην Ίντερ, με το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι, εκεί που οι νεαροί παίκτες των Πειραιωτών επικράτησαν με 6-5 και πήραν μια σπουδαία πρόκριση στους «16» του Youth League.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του μια από τις Μίλαν, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Λανς, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ρεάλ, Ζάλσμπουργκ με το σύνολο του Συλαϊδόπουλου να έχει στόχο την συνέχιση της εξαιρετικής του πορείας στην διοργάνωση.

Ολυμπιακός(Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (88′ Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (84′ Ντάμα), Πνευμονίδης (79′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας

Ίντερ(Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε (62′ Αλεξίου), Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ (86′ Ντε Πιέρι), Καμάτε (70′ Μοσκόνι), Σαρ, Κιέτο (62′ Οβόσου)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση