Σκωτία: Σκόραρε και έφαγε την πίτα που του πέταξαν οι αντίπαλοι οπαδοί - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 18:03 Σκωτία: Σκόραρε και έφαγε την πίτα που του πέταξαν οι αντίπαλοι οπαδοί - Δείτε βίντεο

Ο Λόρενς Σάκλαντ σκόραρε για λογαριασμό της Χαρτς στο ντέρμπι του Εδιμβούργου κόντρα στη Χιμπέρνιαν και έγινε πρωταγωνιστής σε ένα απίθανο περιστατικό

Το βράδυ της Τετάρτης (28/2) η Χαρτς υποδέχθηκε τη Χιμπέρνιαν στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου κι ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν διεθνής επιθετικός τωβν γηπεδούχων Λόρενς Σάνκλαντ.

Η Χιμπέρνιαν που είναι οριακά εκτός της πρώτης εξάδας που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου, προηγήθηκε στο 28', ωστόσο ο Σάνκλαντ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι στο 45'+2' με το σκορ να παραμένει έτσι ως το τέλος και τη Χαρτς να διατηρείται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο ο Σάνκλαντ πέτυχε το γκολ στην εστία που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων και με το που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στήθηκε μπροστά τους για να πανηγυρίσει...

Σχεδόν αμέσως είχαμε βροχή αντικειμένων από την κερκίδα προς το μέρος του, με τον Σάνκλαντ δείχνοντας απίστευτα αντανακλαστικά να πιάνει στον αέρα μία πίτα (!) και χωρίς δισταγμό να τη δαγκώνει πικάροντας ακόμη περισσότερο τους φίλους των «Χιμπς».

 

 

Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της Χάρτς αποθέωσαν τον επιθετικό τους στα social media, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας τα έβαλε με τους ανόητους που πετούσαν αντικείμενα φοβούμενος πως «η λίγκα με αφορμή αυτήν την πίτα μπορεί να μειώσει τον αριθμό των φιλοξενούμενων οπαδών που θα έχουν δικαίωμα να έρχονται στο γήπεδο. Είναι κρίμα να μην απολαμβάνουμε ατμόσφαιρα σαν τη σημερινή με τους οπαδούς των δύο ομάδων εξαιτίας κάποιου ηλίθιου».

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση