Οι μεγάλοι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και το Κύπελλο Αγγλίας με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 18:44 Οι μεγάλοι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και το Κύπελλο Αγγλίας με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δύο αγώνες ξεχωρίζουν περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους το Σαββατοκύριακο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς το βράδυ της Κυριακής διεξάγονται παραδοσιακές μονομαχίες σε Ιταλία και Ισπανία. Η πρωτοπόρος του Ιταλικού πρωταθλήματος Ίντερ αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι, στον πρώτο τους αγώνα στην Ιταλία μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ (Κυριακή, 21:45).

Στο αντίστοιχο παιχνίδι των ομάδων που προκρίθηκαν εις βάρος των Νάπολι και Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στις 22:00 σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι αμφότερες βρίσκονται σχετικά μακριά από την κορυφή.

Στην Αγγλία, αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται οι προημιτελικοί του Κυπέλλου με το παραδοσιακό ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ να ξεχωρίζει το απόγευμα της Κυριακής (17:30).

Cash out στο OPAPSTORE app

Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

Με το ανανεωμένο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες. Συνδυάζεις το Βet Builder σου με άλλα Bet Builder, ακόμα και με άλλες επιλογές από διαφορετικούς αγώνες και ζεις μια μοναδική εμπειρία.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, τη μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα… Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση