Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες οι Σέρβοι κόντρα στους πράσινους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 19:36 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες οι Σέρβοι κόντρα στους πράσινους

Πολλά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ερυθρός Αστέρας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/3, 21:00) στο Βελιγράδι για την Euroleague

Ο Ερυθρός Αστεράς θα παραταχθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τον Γιάγκο Ντος Σάντος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μπροστινό τοίχωμα του μετωπιαίου κόλπου και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ δεδομένα εκτός είναι και οι Νίκολα Τόπιτς και Μπράνκο Λάζιτς.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μίλος Τεόντοσιτς, που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση