Κραουνάκης: Ο Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 11:37 Κραουνάκης: Ο Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αυτό το κόμμα χωρίς αυτόν, αυτός είναι. Αυτόν ξέρει ο κόσμος, αυτόν ψήφισε! Αυτόν γουστάρει».

Δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την έντονη συμπάθειά του για τον Αλέξη Τσίπρα ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Σχολιάζοντας όσες φωνές θέτουν ζήτημα αλλαγής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο μουσικοσυνθέτης ξέσπασε και είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο grtimes.gr : «Να πάνε στο διάβολο (όσοι μιλούν για ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα)! Ο πρωταγωνιστής είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας. Δεν υπάρχει κόμμα χωρίς αυτόν. Τέλος. Ας το πάρουν απόφαση τα μικροτσιτάτα. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής. Πώς θα γίνει το πιο λαμπρό αστέρι χωρίς Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν γίνεται, ποια θα την κάνει; Μια άλλη; Τέλος! Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αυτό το κόμμα χωρίς αυτόν, αυτός είναι. Αυτόν ξέρει ο κόσμος, αυτόν ψήφισε! Αυτόν γουστάρει».

Δεν παρέλειψε πάντως να σχολιάσει και την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Εδώ ο άλλος έχει λυσσάξει να μας πει ότι είναι ο Αλαίν Ντελόν, προκειμένου να μη συγκρίνεται ότι ο ένας είναι τέρας και ο άλλος όμορφος…», είπε ο συνθέτης.

Παράλληλα αποκάλυψε τα σχόλια που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός για όσα έλεγε ο συνθέτης στις ραδιοφωνικές του εκπομπές.

«Με αγαπάει ο Τσίπρας και τον αγαπώ κι εγώ και πραγματικά τον εκτιμώ, είναι ένα καθαρό παιδί. Πολλές φορές μου έλεγε: “Δυστυχώς πολλοί από μας σκεφτόμαστε αυτό που λες αλλά δεν μπορούμε να το πούμε”» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση