«Δεν τον σκότωσε απλά, τον έψησε ζωντανό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 21:02 «Δεν τον σκότωσε απλά, τον έψησε ζωντανό»
Ξεκίνησε η δίκη για το φόνο δασκάλου που βρέθηκε απανθρακωμένος με κατηγορούμενη τη σύζυγό του

Με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας και αδελφού του δασκάλου Νίκου Μέντζου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος το 2011 στο αυτοκίνητό του σε ελαιόκτημα στο Αγρίνιο, ξεκίνησε η δίκη της κατηγορούμενης για την δολοφονία του συζύγου του στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aixmi-news.gr, ο αδελφός του θύματος στην κατάθεσή του περιέγραψε τον αδελφό του, ως έναν κοινωνικό και αγαπητό άνθρωπο στην περιοχή του Αγρινίου, που όμως άλλαξε συμπεριφορά, από τότε που παντρεύτηκε, καθώς η σύζυγός του ήταν αυστηρή και ασκούσε έλεγχο τόσο στον ίδιο, όσο και τα οικονομικά του, που ήταν πολύ καλά, καθώς όταν ανοίχθηκαν οι λογαριασμοί του, βρέθηκαν 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, η εξωσυζυγική σχέση που σύναψε με μια νεαρή γυναίκα το 2009, έγινε γνωστή στην σύζυγό του, όπως παραδέχεται και η ίδια στις καταθέσεις της. Το γεγονός ότι ήταν μια απατημένη και πληγωμένη γυναίκα, σύμφωνα με την πολιτική αγωγή, αποτέλεσε κίνητρο, για να φθάσει στο έγκλημα.

Έτσι, περιγράφεται ως η γυναίκα, που την ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο, με τον άτυχο δάσκαλο να βρίσκεται μέσα σε αυτό, ήταν στο σημείο και απλά παρακολουθούσε το συμβάν. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του δασκάλου «δεν τον σκότωσε απλά, τον έψησε ζωντανό». Στην συνέχεια σύμφωνα με τον μάρτυρα, η ίδια δεν εκδήλωσε στενοχώρια, αλλά μια στάση σχεδόν απάθειας, που ο ίδιος την θεωρεί στάση ενοχής.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση