Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας (Λυκόβρυσης)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 16:25 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας (Λυκόβρυσης)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λυκόβρυσης (Πύρνας), από το Σάββατο 21 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, καθημερινά από Δεύτερα έως Παρασκευή, από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, αλλά και τα Σάββατα 21 & 28 Μαρτίου από τις 20:00 το βράδυ έως 08:00 το πρωί κάθε επομένης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των εισόδων, εξόδων, καθώς και του καταστρώματος του (Α/Κ) Λυκόβρυσης και στις δύο κατευθύνσεις. 

Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα (Α/Κ) Λυκόβρυσης, και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους Τατοΐου (Μεταμόρφωσης)  και Καλυφτάκη και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λυκόβρυσης.

Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο  Α/Κ Λυκόβρυσης, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία, ενώ το διάστημα 24 έως 26 Μαρτίου δε θα εκτελεστούν εργασίες (λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com