Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Πατρών – Πύργου: Νεκρός σε τροχαίο 32χρονος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 11:03 Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Πατρών – Πύργου: Νεκρός σε τροχαίο 32χρονος
32χρονος έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων του δήμου Πηνειού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, το ΙΧ του αυτοκίνητο από άγνωστη αιτία συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λευκό βαν.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που 32χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών ξεψύχησε σχεδόν ακαριαία, σκορπίζοντας την δυστυχία στην οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος οδηγός πριν 3 χρόνια είχε εμπλακεί πάλι σε σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Διασποράς με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί , ενώ πριν 2 χρόνια είχε ξανατρακάρει  και στα Λεχαινά. Δυστυχώς η τρίτη φορά που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο αποδείχθηκε και η μοιραία…

Άλλο ένα παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου…

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καβάσιλων.

Πιο συγκεκριμένα, 32χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του 32χρονου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του δεύτερου φορτηγού οχήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

πηγή: patrisnews.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση