Τόλης Βοσκόπουλος: Δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο – Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 22:06 Τόλης Βοσκόπουλος: Δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο – Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Με οριστική απόφαση ο Τόλης Βοσκόπουλος δικαιώνεται, αφού ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, λοιπόν, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Σειρά δικαστικών αποφάσεων, που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύει σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και το χρονικό της υπόθεσης

Εκείνο το χρονικό διάστημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε σχέση με τη Τζούλια Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής «συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος».

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους».

Συνεχίζει δε, λέγοντας πως τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη

Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Πλέον ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση