Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος που το έπαιζε ανήξερος - Τι είχε πει στη Νικολούλη για το έγκλημα [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 23:40 Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος που το έπαιζε ανήξερος - Τι είχε πει στη Νικολούλη για το έγκλημα [Βίντεο]

Για πάνω από έναν μήνα κορόιδευε την Αστυνομία, τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά - Το θράσος του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο, άκουσε αυτό που πολλοί υποψιάζονταν από καιρό και όλοι κατάλαβαν τις τελευταίες ώρες: ότι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι ο ίδιος ο σύζυγός της.

Ο 32χρονος πιλότος αμέσως μετά το έγκλημα σκηνοθέτησε μια υποτιθέμενη ληστεία, ώστε να γλιτώσει από τις υποψίες της Αστυνομίας. Από την πρώτη στιγμή έπαιζε θέατρο, είχε μια αδιανόητη ηρεμία στις κινήσεις και την ομιλία του, όμως κάποιες εκφράσεις του προσώπου του και κάποια κομπλαρίσματα στις κάμερες φαίνονταν περίεργα.

Για πάνω από έναν μήνα κορόιδευε τις Αρχές, δεχόταν αδιαμαρτύρητα να δώσει καταθέσεις και να δει δεκάδες πρόσωπα σεσημασμένων κακοποιών, παραπλανούσε τα ΜΜΕ με δηλώσεις και συνεντεύξεις στημένες, ενώ το χειρότερο είναι ότι αγκάλιαζε τη μητέρα και τους συγγενείς της δολοφονημένης συζύγου του με παροιμιώδη υποκρισία και χωρίς ίχνος ντροπής.

Όταν πριν από λίγο καιρό, και εφόσον οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό δραστών είχαν πέσει σε αδιέξοδο, το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης στράφηκε στον ίδιο, ως την έσχατη περίπτωση. Και τότε, μέσω δηλώσεών του, έδειξε ήρεμος, δεν φώναξε, δεν έσκισε τα ρούχα του για να διατρανώσει την αθωότητά του, αρκέστηκε στο να πει ότι περίμενε αυτή την εξέλιξη και ότι ο κόσμος διψά για σκάνδαλα και ότι έχει εμπιστοσύνη στις Αρχές...

Μάλιστα, είχε στηρίξει και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, λέγοντας πως με την άδειά του αυτή δημοσιοποίησε όσα ήξερε για το ζευγάρι. Μίλησε κιόλας και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, δίνοντας ακόμα μία παράσταση...

"Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη", είχε πει, προσθέτοντας τον εαυτό του στη λίστα με τους δολοφόνους που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ ως θλιμμένοι και συγκλονισμένοι για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φορά που μίλησε στις κάμερες ο 32χρονος πιλότος - Ήρεμος, αλλά αγχωμένος [Βίντεο]

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη από τις ραγδαίες εξελίξεις και τις τελευταίες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την πιθανή εμπλοκή του 32χρονου πιλότου στη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

Από την πρώτη στιγμή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η αστυνομία θα φτάσει στους δράστες, ενώ στις κάμερες μίλησε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, αλλά χωρίς να έχει σταθερό βλέμμα και κομπλάροντας στα λόγια του.

Την ίδια μέρα του εγκλήματος, επέστρεψε για πρώτη φορά στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Εκεί έμεινε για αρκετή ώρα, ενώ κατά την αποχώρησή του έκανε δηλώσεις στις κάμερες και τα ΜΜΕ.

"Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς. Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό"

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση