Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλους: "Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί" [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 15:33 Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλους: "Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί" [Βίντεο] (φωτο intime)

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος ο οποίος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη σύζυγό του και συνέχισε να παριστάνει πως το έγκλημα είχε τελεστεί από αλλοδαπούς διαρρήκτες και ληστές, συνεχίζει μέσα από τη φυλακή να υποστηρίζει ότι έχει μετανιώσει.

"Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική". Αυτό λέει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται ο 32χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του δικηγόρου του, καθώς παραμένει προφυλακισμένος στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στέλνει, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το STAR, μήνυμα, τονίζοντας πως το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί του.

"Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική".

 

 

Νέες αποκαλύψεις: Η μητέρα της Καρολάιν είχε δώσει τα λεφτά για το οικόπεδο

Εν τω μεταξύ, νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, με επίκεντρο αυτή τη φορά το οικόπεδο που αγόρασε το ζευγάρι για να χτίσει καινούργιο σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή T live του Alpha, η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αγόρασαν το οικόπεδο στην περιοχή του Πικερμίου που κόστισε 55.000 ευρώ. Σκοπός τους ήταν να μετακομίσουν από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να φτιάξουν εκεί το νέο δικό τους σπίτι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση