Θρίλερ με άντρα που κάηκε ζωντανός δίπλα στο αυτοκίνητο που βλέπετε - Οι πυροσβέστες τον βρήκαν απανθρακωμένο (Φωτό)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 08:51 Θρίλερ με άντρα που κάηκε ζωντανός δίπλα στο αυτοκίνητο που βλέπετε - Οι πυροσβέστες τον βρήκαν απανθρακωμένο (Φωτό)

Ο μαρτυρικός θάνατος του θύματος συγκλονίζει την περιοχή Νοπήγια Κισάμου στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο...

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ (11-11-2014) ένας άνθρωπος στα Χανιά, που βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα σε αυτοκίνητο το οποίο είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νοπήγια Κισάμου και είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές, ύστερα από τηλεφώνημα πολίτη που έκανε λόγο για ένα όχημα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες...

ΦΩΤΟ από Νέα Τηλεόραση Κρήτης
ΦΩΤΟ από Νέα Τηλεόραση Κρήτης

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου που στην προσπάθεια τους να σβήσουν την φωτιά εντόπισαν ένα άτομο απανθρακωμένο.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του εγκληματολογικού, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων ενημερώθηκε και ιατροδικαστής και από κοινού αναμένεται να δώσουν απάντηση για την ταυτότητα του θύματος, αλλά και για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

ΦΩΤΟ από Νέα Τηλεόραση
ΦΩΤΟ από Νέα Τηλεόραση

Το θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε κοντά στο κάμπινγκ της περιοχής συγκλονίζει την τοπική κοινωνία με τα σενάρια για την ταυτότητα του θύματος να δίνουν και να παίρνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο άτομο που απανθρακώθηκε φαίνεται ότι είχε προσπαθήσει να βγει από το όχημα όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει το φρικτό θάνατο...

Νέα Τηλεόραση Κρήτης, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση